Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Angi antall elever:

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Klassetrinn og fag:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fullføre reservasjon
Henter avtale...

Om kunnskapssenteret


Norges Bank Kunnskapssenter er et interaktivt læringssenter for elever i den videregående skole. Innholdet er relevant for fagene samfunnsøkonomi og samfunnsfag. Vår ambisjon er at senteret skal stimulere til læring og refleksjon om grunnleggende spørsmål i økonomien. Jo flere av oss som har god kunnskap og velfunderte holdninger til økonomiske problemstillinger, desto bedre rustet vil vi være til å møte fremtidens økonomiske utfordringer.

Praktisk informasjon


Kunnskapssenteret er åpent mandag-fredag med mulighet for besøk kl. 9-12 eller kl. 13-16. Senteret ligger i Norges Banks lokaler på Bankplassen i Oslo. Påmelding gjøres av lærer via lenken «Reserver besøk». Kalenderen viser grønne felter på de dager som har ledig plass. Antall deltakere i spillet er fra 12-30 personer. Dersom det er første gang du gjør en påmelding for en klasse, må du opprette en bruker. Vi sender påmeldingsbekreftelse og tar kontakt med mer informasjon.

Læring gjennom opplevelse


Kan du lære om økonomi mens du samtidig har det gøy? Vi tror det. I Norges Bank Kunnskapssenter får du være med på et rollespill som utfordrer deg og lagkameratene dine til sammen å løse sentrale problemstillinger i en økonomi. Spillet heter Horisont, og det tar deg med på et tankeeksperiment: Hvordan vil det gå om vi brått fjerner alle de grunnleggende brikkene i en moderne økonomi – og sammen skal bygge dem opp igjen? [Forklaring på ord, uttrykk og begreper som brukes i Norges Banks kunnskapssenter og «Horisont»](https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/v1504003721/1607/wee1nd0blnturveydvzf.pdf)