GRUPPEBESØK I KUNNSKAPSSENTERET

GRUPPEBESØK I KUNNSKAPSSENTERET

__Ønsker du å oppleve kunnskapssenteret sammen med gode kollegaer, venner og bekjente? Vi tilbyr besøk for grupper på mellom 12-30 personer.__ __I spillet Horisont vil du oppleve at økonomi og Norges Bank er både spennende og lærerikt!__ Det er mye folkelærdom i kunnskapssenteret. Hva er egentlig penger? Hvem fant opp pengene? Hva er rente og må jeg bry meg med den? Når kommer vi i en økonomisk krise og hva kan vi gjøre? Kan man spare andre steder enn i banken og hvordan sparer vi all rikdommen vi henter opp fra oljen? Dette og mange flere spørsmål vil du få mer kunnskap om og ta med hjem. __Mer om spillet__ Besøket er gratis og tar ca. 2 timer. __NB! Anbefalt nedre aldersgrense er 16 år__. Selve opplevelsen og læringen er bygd rundt et interaktivt spill kalt Horisont. Spillsesjonen starter med at alle de grunnleggende byggesteinene i en moderne økonomi rives bort. Deltakerne får et par timer på seg til å gjenreise tillit til økonomi og pengevesen, håndtere kriser og jappetid, og samtidig legge penger til side. Deltakerne geleides gjennom spillet av veiledere som selv er økonomistudenter. Senteret byr også på en utstilling som gir et innblikk i Norges Banks historie og ansvarsområder. _Velkommen!_

Firmanavn
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Nasjonalitet
Mobil
Epost
Antall personer
Ønsket dato og tidspunkt
Andre merknader
Felt merket med rødt er påkrevd
Feil i e-postadresse
Påmelding grupper

Påmelding grupper

__NB!__ Antall: 12-30 personer. Hvis gruppen er mindre enn 12, kan den bli koblet sammen med en annen gruppe. For påmelding, fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt. Egen påmelding for skoleklasser på [kunnskap-norgesbank.no/skole](https://kunnskap-norgesbank.no/skole).

Sikkerhetsrutiner ved ankomst

Sikkerhetsrutiner ved ankomst

__Husk gyldig legitimasjon med bilde.__ Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll, og yttertøy og sekker/vesker legges igjen i en låst garderobe. Det er ikke tillatt å ta bilder med mobiltelefon eller kamera.

Besøksadresse

Besøksadresse

Bankplassen 2 Oslo