NYE PUBLIKUMSDAGER HØSTEN 2017

NYE PUBLIKUMSDAGER HØSTEN 2017

__Til høsten blir det nye muligheter til å spille Horisont. Nye datoer vil bli lagt ut i september.__ __I spillet Horisont vil du oppleve at økonomi og Norges Bank er både spennende og lærerikt!__ Det er mye folkelærdom i kunnskapssenteret, og mange av temaene kan også fint passe inn i samtalene rundt middagsbordet. Hva er egentlig penger? Hvem fant opp pengene? Hva er en rente og må jeg bry meg med den? Når kommer vi i en økonomisk krise og hva kan vi gjøre? Kan man spare andre steder enn i banken og hvordan sparer vi all rikdommen vi henter opp fra oljen? Dette og mange flere spørsmål vil du få mer kunnskap om og ta med hjem. __Mer om spillet__ Besøket er gratis og tar ca. 2 timer. __NB! Anbefalt nedre aldersgrense er 16 år__. Selve opplevelsen og læringen er bygd rundt et interaktivt spill kalt Horisont. Spillsesjonen starter med at alle de grunnleggende byggesteinene i en moderne økonomi rives bort. Deltakerne får et par timer på seg til å gjenreise tillit til økonomi og pengevesen, håndtere kriser og jappetid, og samtidig legge penger til side. Deltakerne geleides gjennom spillet av veiledere som selv er økonomistudenter. Senteret byr også på en utstilling som gir et innblikk i Norges Banks historie og ansvarsområder. __VELKOMMEN!__

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Alder:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

Påmelding grupper

Påmelding grupper

__NB!__ Er dere 12 personer eller flere, ta kontakt med oss på [post@kunnskap-norgesbank.no](mailto:post@kunnskap-norgesbank.no) og merk eposten med "gruppeforespørsel". Egen påmelding for skoleklasser på [kunnskap-norgesbank.no/skole](https://kunnskap-norgesbank.no/skole).

Sikkerhetsrutiner ved ankomst

Sikkerhetsrutiner ved ankomst

__Husk gyldig legitimasjon med bilde.__ Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll, og yttertøy og sekker/vesker legges igjen i en låst garderobe. Det er ikke tillatt å ta bilder med mobiltelefon eller kamera.

Besøksadresse

Besøksadresse

Bankplassen 2